Snow

background :)

Monday, 18 November 2013

** Repost #1


Assalam.

ohaiii Malaysia. huhuk.
kali ni mmg bole sgt nak tulis ayt wajib nuh , lmenye x update huiii !
==''
fuhh.

sori meh, pekerjaan tanggungjawab dan segala apa yang utama telah syae dahulukan berbanding anda. maaf lh, bukan nk kate anda x penting tapi ad yang lagi penting.
mohon no hard feeling kayyyy.
hehe ^^

so, nak cite ape eh kali ni. 
hmm. act skang syae dh berada di tahun 1 (sem 1) pengajian sarjana muda sains komputer (sistem cerdas)
di universiti terchinta ku. tau x u ape?

UNIVERSITI PERTAHANAN NASIONAL MALAYSIA. 
AHAA O.O

memandangkan dh bulan 12, maknenye syae dh ad kat hujung hujung sem dh. huh huhh.
 yg bermakne lagi, final dh dekat laaaaaaa T.T

oke, relaks relaks. *breath in breath out*

 in sha Allah ade mse lagi. jd hrgai mase yang Allah bagi ni dengan sebaiknye.


mmg adat manusia ni, 
bile dh hilang sesuatu baru nk hargai. kan kan?
 bile dh tidur terlbeh lbeh baru rse nk nyesal knp tido je x stdy.
spe stuju, sile senyum :)


dan dgn sbb adat manusia tu lh turunnya ayat Al-quran
pasal masa ni :

[1]
Demi Masa! 
[2]
Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian .
[3]
Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar. 

< SURAH AL-ASR >

haa, surah kat atas ni. sape tau?
 ucap Alhamdulillah ^^

see, kan Allah ingatkan.
kite kne saling berpesan pesan kan.

lagi laa dgn zaman super duper tekno ni, lg lh byk care utk kite ingatkan kawan kawan sahabat handai ahli keluarge lecturer makcik cleaner driver staff sarjan semua.



facebook, twitter, myspace. ape ape lgi lh. haa. blog pon bole.
*thanks my blog auww iskiskisk.*

jadi, bersangka baik lh dgn setiap ap pendapat atau pos segala status update tweet org lain. maybe itu adalah peringatan untuk diri mereka sendiri.


plus, klo kite tulis something bermanfaat contoh
 cam doa ke ayt yg membina ke kate kate hikmah bersemangat ke klo rmi rmi bce x ke dorg tu pon mendoakan sbenanye scr x langsung?

betul x? betul x?
klo betul, angguk kepala :)

jadi, Allah dh bg akal, dh bg mcm2 nikmat. hargai dan hayati serta syukuri oke. gunakan sebaiknya slagi ad nyawa hidup kat dunia ni '',

okee, ckup lh tu dlu ye. ni pon curi curi wat draft mse klas java.
*jgn tiru aksi ini -.-



ouh, mem syae minta maaf.
saye taip ni mse blom start kelas dan bukan mse mem aja.
tau tau.
 :)
< kitorg tgh blaja array >
  
sehingga bertemu lagi.
jge dri, jge iman, jge hati.
semoga Allah mempermudahkan urusan kehidupan kite di dunia dan akhirat.

in sha Allah.
 aamiin ^^


p/s : ni repost dr blog lame. aku syg sgt dgn post ni :) btw, skang aku dh tahun 2 sem 1 a.k.a sem 3. ALHAMDULILLAH. Allah masih sayang utk stay jihad kat sini.

salam kasih, salam sayang.
salam ukhuwah.

wassalam.






No comments:

Post a Comment

THANK YOU FOR DROPPING BY :)