Snow

background :)

Friday, 19 December 2014

** Its December 2014

Assalam dan selamat sejahtera ehem hai semua.
Dont you realize how fast time flies peh, sekejap je kan dah bulan Disember so tak lama lagi masuklah tahun baru masihi yakni 2015. 
InshaAllah.

so, hows your life?
may everything just fine and if its not so good dont worry because Allah gives something that you can bear. sometimes it just the matter of times and your surrounding hyeah.



as for me now, mseh lagi menghabeskan saki baki internship yang lebih kurang sebulan plus plus lagi sobs, syerer plis bertabah hmm.


taktau lh apa yang dikatakan seronok sangat saat intern ni but pada aku lh bukan isu seronok ke ap tapi isu kau learn banyak sangat psl real life.
ye lh selama ni duduk dalam kepompong acah rerama sebab kau student kan.

yeah even skang kau hanyalh student yang intern tapi layanan diberi same eh mcm staf, jangan ajetajet je syerer hahahaa.

oke, tapi takde lh tak seronok langsung.
ada je part yang best ada je yang tak.



btw, 
Alhamdulillah selamat kini aku berusia 21 tahun menggunakan kalendar masihi pada tanggal
28 November yang lepas. 
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
 terima kasih Allah atas tempoh pinjaman umur ni, betapa kematian itu semakin hampir dan semoga Allah sentiasa meredhai aku dan kita semua. inshaAllah aamiin.

Tak lupe juga tahniah buat pakcik dan makcik baru kerana menikah sama tarikh besday saye ehem.
semoga kekal ke akhir hayat sampai syurga Allah.
inshaAllah aamiin.

byk sgt agenda November yang aku tumpang kasih dekat post Disember ni,
hahahaha
Alhamdulillah, atas kesempatan dan rahmat Allah atas perkahwinan Bonda & Ayahanda yang telah mencapai tempoh 26 tahun pada 
26 November.
Alhamdulillah.
ni kalau aku tak salah counting lh kan.
semoga keluarga kita dalam redha Allah sentiasa.
inshaAllah aamiin.

ad lg yang share date dengan Bonda & Ayahanda ni, kelahiran seorang umat Nabi Muhammad S.A.W.
ye lh awak tu someone-so-hope :)
Alhamdulillah moga Allah permudahkan urusan kehidupan dunia & akhirat serta sentiasa meredhai awak.
inshaAllah aamiin.

nah banyak sangat utk disimpulkan sepanjang tahun 2014 ini.
yang pasti ianya banyak memberi pengajaran dan sesuatu yang baru untuk diterokai.
semoga berhijrah ke arah yang lebih baik dan istiqamah di jalan Allah.
inshaAllah aamiin.

Allah knows us better.



n/s  : selamat pulang Orang Jauh :')



salam kasih, salam sayang. 
salam ukhuwah. 
wassalam. 
 

No comments:

Post a Comment

THANK YOU FOR DROPPING BY :)