Snow

background :)

Tuesday, 18 August 2015

** It had been a long time bebeh

Assalamualaikum dunia !
whoaaaa berkurun lame sangat dah tak menaip kat sini woih peheh.
kemain bz bebenor hg syae --' hahahaa

well, dari january haritu sampai la ni masuk ogos baru ceq sempat nak jengah hangpa. sori noh sobs. Thats wrapped off as final year student. last month hari tu baru habes final exam fuhuh.

so, what news syerer?
ofkos banyak news weheh 7 bulan dah tak jumpe memacam jadi ehh
 hahaha so here the shortlists

1. done my 6th sem, whatsoever final year project segala ape yg patot to be graduated from my lovely uni lh sgt hahaha
2. done my jobcamp training in Linux basic, dua minggu bertapa kat kl siap package free one week demi job interview sobs
3. done my lovely dovey friend's comission as leftenan muda palapes, thanks  guys. uols brings up my hope :') be well babes
4. was looking for any vacancies, temporary ke permanent ke, related ke tak related with course ke yang penting masyuk khas utk tampung maintenance diri sendiri muahahah

and coming soon are

1. waiting for the final result
2. hari jubah a.k.a hari konvo
3. hari dapat gaji
4. hari lahir
5. hari berbahagia menjadi raja di hati awak seumur hidup ehhh

hahaha yang no 5 tu propa sangat

actually ni general point, di sebalik point yang done bagai tu terselit seribu dua ribu tiga ribu cerita sebelum nak capai done tu. haruslah kan lagi lah dalam nak mengakhiri kehidupan student tu ranjau duri dia lain macam pegi dia hahahaa

tapi,
Allah dah janji. Apa yang Dia bagi adalah sesuatu yang kita mampu dan setiap apa yang kita dapat adalah yang terbaik dari Dia. makanya, have faith and walk by relying on Allah.

sobs, terima kasih Allah to help me going through this.


pasak dalam hati hyeahh. 



Allahu :')
 credit ihsan pic google

Alhamdulillah untuk segala yang baik dan yang buruk. Sedarlah hakikat kehidupan dari Allah untuk Allah. Maka segalanya haruslah kerana Allah, pencipta hakiki.
inshaAllah aamiin


n/s : Thanks for the second one and the end that is not the end. Allah knows better.

"Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again."



salam kasih, salam sayang. 
salam ukhuwah. 
wassalam.

 

No comments:

Post a Comment

THANK YOU FOR DROPPING BY :)